Bedrijf en missie

Urbis brengt comfort in de openbare ruimte

Urbis, is veel meer dan alleen maar een leverancier van straatmeubilair. Urbis is uw partner voor uw stadsinrichtingsprojecten: wij helpen u, nemen het dossier op ons en geven uw projecten vorm. Dankzij onze nabijheid en deskundigheid kunnen wij uw projecten in hun totaliteit benaderen. Urbis is uw unieke partner om u bij het hele project te begeleiden, van het ontwerp tot de dienst naverkoop.

Als divisie van de Schréder Groep, wereldwijd specialist in openbare verlichtingsoplossingen, biedt Urbis ergonomisch, robuust en duurzaam stadsmeubilair aan dat bijdraagt tot harmonieuze en veilige openbare ruimtes die het comfort van ons allen verbetert.

Door hun knowhow en ervaring te bundelen, bieden Urbis en Schréder totaaloplossingen aan waarvan alle elementen zich verzamelen en een uitgebreid landschap vormen.

Het meubilair van Urbis is gecreëerd door gerenommeerde designers of door ons ervaren ontwikkelaarsteam. Wij stellen een gamma stadsmeubilair in verschillende stijlen voor. Klassiek of hedendaags, iedereen vindt een look die perfect bij zijn omgeving past.

Daarnaast is Urbis de exclusieve verdeler in België van een aantal zorgvuldig gekozen, internationale merken van straatmeubilair.

Onze activiteitensectoren

Wij leveren totaaloplossingen om het dagelijks leven van de mensen te verbeteren.

Onze missie bestaat eruit om, samen met de verschillende spelers van de inrichting van de openbare ruimte, oplossingen te voorzien op het vlak van comfort, mobiliteit, signalisatie, netheid, groenzorg en ook modulaire concepten om uw projecten te individualiseren.

De Niezen Groep

We zijn er allemaal van overtuigd dat kwalitatieve verlichtingsoplossingen op een duurzame manier bijdragen tot het welbehagen van de stedelijke en landelijke gemeenschappen waar onze verlichting geïnstalleerd werd.

Van Brussel tot Montreal, van Buenos Aires tot Shanghai, we vestigen ons op een lokale en duurzame basis om dicht bij onze klanten en hun behoeften te kunnen zijn. Tegelijkertijd profiteren onze klanten van de degeljke deskundigheid van een grote internationale Groep.

Ons objectief bestaat altijd uit het aanbieden van intelligente en duurzame oplossingen met een toegevoegde waarde voor de specifieke vereisten van onze klant. Onze oplossingen zijn gebaseerd op 4 fundamentele waarden opdat we ons objectief altijd verwezenlijken.:

De Champs-Élysées in Parijs, het Colloseum in Rome, de Grote Markt in Brussel, de Riva in Split, de Square of the Three Powers in Brazilië, de Millau viaduct, de Bund in Shanghaï zijn slechts een paar van onze referenties.